saat paling indah

20111021

Promo: Ginah Juice Parit Raja

Assalamualikum! Salam hari Jumaat...

Hari nie best sebab mase rehat lama, sebelum balek nak update cket,lame tak update,tetibe mcm malu pulak... dok asyik merayau kat blog2 orang je,blog sendiri terabai pulak. Kekadang rase nk update blog tu membuak2,banyak benda nak share, tp tu la, mcm kebiasaan tetiba malas,tetiba tak tau nak update ape..sori!

Kali nie, bukan nak update yg best2 pon, cume nak share siket, manela tau yg di luar sane tengah tercari2 kan... post kali nie, khas untuk org2 area Pt Raja, Bt Pahat, Kluang, Senggarang,Air Hitam.. mane yg area lain pon bole jugak nk dapatkan khidmat mereka. ouh!sape MEREKA? mereka adalah Ginah Juice..!

Pada bride2be di luar sana, yang area pt Raja ke kan, kot2 sedang mencari air utk majlis kawen kamu, saya cadangkan amekla Ginah Juice utk hidang air pada tetamu2 kamu nanti, saya jamin sedap!!haha

1 balang RM50 sahaja...pilih saje kamu nak air ape, buah naga,mangga,tembikai,teh bunga,durian belanda..semua ade, pilih saje. (rm50 tak termasuk transport charges ye, kalau area pt raje takde transport charges pon)

bukan hanya untuk majlis kawen je ye, ape saje event pon boleh. Pada yg berminat bolehla contact kak Gina 012-7669406. tak pon direct jumpe beliau dekat Taman Kelisa, Parit Raja. Jangan risau, air pasti sedap,di jamin bersih,air bertapis dan di masak.

2 comments:

  1. wah if nak order ke kl transport je kompom around rm300. Pitam. hik hik hik.

    ReplyDelete
  2. hheheee, tp bila pitam,pas minum air ginajuice kompom bangun smule sebab airnya sangat sedap.

    ReplyDelete