saat paling indah

20101023

Hari Bahagia Mereka

Semalam 'kemas-kemas' gambar dalam folder, nampaklah gambar-gambar yang aku rembat dari cik google, gambar-gambar aku, gambar-gambar kawan kawen, bila tengok mane kawan2 sekolah dulu,termenung seketika, 'ramai jugak kawan aku yang dah kawen' dulu-dulu masih lagi beruniform sekolah...

So, arini...aku jadikanlah satu tajuk dalam blog aku nih,,hihi...bolela labu, update blog jgak kan...hihihi
meh kita layan gambar ye,

Asyiqin dan Fairuz
Tmn Rinting*021010
 eqyn adalah schoolmate aku mase kat skolah teknik dulu, kami hidup berjiran mase kat hostel,hehe, dorm beliau bersebelahan dorm aku.

 nie eqyn punya mini dais, untuk majlis nikah

photobooth yg comel!



Fadhli dan Herna
Sri Mendapat*031010

 first time jumpe herna ni, selalu tego2 kat fbook je, buah hati aku kawan dengan Fadhli, so,...bini2 nie kenelah berkawan jugak..=)

gambar ni adelah rembatan dari fbook herna
yang ni pon,..!so sorry ye herna comel



Aimuni dan Anuar
Tmn Rahmat Yong Peng*220510
Time nie,penganten dah gi makan, sebab tu agak bersepah

hujan time sandeng

panten gi makan, pelamin kena serbu


Sedara
<>
Parit Hj Ali,Parit Raja
Pelaminan

Tol! Org Johor kebanyakannya macam nie,hee..
dari depan jalan sampai depan pelamin, nie adalah tol kelima
last tol!

Finally~

Adah dan Wan
Muar*060310

Adah adalah kawan fesbuk aku
suka tgk wedd day adah..merahhhhh u

Nie la 1st time aku jumpe adah...
tengs adah sbb invite akak..=)


Lyn dan Edi
Parit Raja

Pelamin oleh Seri Mempelai Pt Raja

Happy wedding lyn!!

Lan dan Fatiha
Sri Gunung Pt Raja

 lan juga kawan satu kampung buah hati aku...cantek wedd lan kaler purple...weee

 semoga bahagia! ^_~

Nana dan Hakim
Nana dan hakim satu sekolah aku dulu, mase nana nak tunang, aku terkejut jugaklah bila tau dia nak tunang ngan hakim, hehe...ye lah kan, jodoh pertemuan semua Allah yg aturkan...
oh..
 nie wedding sblh hakim, sehari sebelum majlis sblh nana, aku tak dapat pegi, sebab buah hati kerja, aritu sib ade jumpe kwn pompuan...ade rehan dan pijot! lame tak jmpe mereka
bilalah turn rehan n pijot yep..kikiki

 bergambar dgn nana lepas dia mkn beradab

Adi Fadlee & Intan
Solok,Bt Pahat

Lame dah lost contact ngn adi, last jmpe mase last day skolah la...
jumpe2 je dia da kawen, trus dia invite g wedd blah dia..

ni je gambar yg aku ade...sebab dtg dah petang sangat,,,!haha

Okeh semua, itu aje dr aku..haha..kalau ade pasangan2 yang aku tertinggal, nanti aku update semula ye...
pada mereka2 di atas..
'selamat menempuh alam perkahwinan, enjoy n semoga korang bahagiaaaaa selamanya!'
yeayyy!

ok dah abes..hehe~

20101013

Cik Puan Idut Nikah

Jumaat lepas, cik idut nikah dah, ngan buah hati dia, apiz...haha, dah tak bole panggil cik dah, dah kene panggil puan dah nih,hihi..lame dah mereka berkawan, alhamdulillah 08.10.10 mereka selamat diijabkabulkan.



happy jek tengok idut nie mase ari nikah tu, bukan maen lebar senyum,haha, ye lah kan, nak menikah, sapelah yang tak happy, kalau kes kene paksa tu laen lah citer, owh, tapi lepas je saksi kate sah, mula sebak dah,makin berjurai air mata dia bila dengar kata-kata ibunye, sunggoh syahdu, melepaskan anak perempuan ke tangan lelaki yang sah bergelar suami,berat rasa seorang ibu tu kan,.. bukan je ibu idut, adek beradek dia yang lain pon, aku tengok,berlinang air mata,



apepon, aku doakan ko bahagia ye cik idut, sampaaaiiiiii hujung nyawa~

owh, ini sarung cincin tunang

keluarga baru puan idut!
selamat panten baru idutttt~