saat paling indah

20111021

Promo: Ginah Juice Parit Raja

Assalamualikum! Salam hari Jumaat...

Hari nie best sebab mase rehat lama, sebelum balek nak update cket,lame tak update,tetibe mcm malu pulak... dok asyik merayau kat blog2 orang je,blog sendiri terabai pulak. Kekadang rase nk update blog tu membuak2,banyak benda nak share, tp tu la, mcm kebiasaan tetiba malas,tetiba tak tau nak update ape..sori!

Kali nie, bukan nak update yg best2 pon, cume nak share siket, manela tau yg di luar sane tengah tercari2 kan... post kali nie, khas untuk org2 area Pt Raja, Bt Pahat, Kluang, Senggarang,Air Hitam.. mane yg area lain pon bole jugak nk dapatkan khidmat mereka. ouh!sape MEREKA? mereka adalah Ginah Juice..!

Pada bride2be di luar sana, yang area pt Raja ke kan, kot2 sedang mencari air utk majlis kawen kamu, saya cadangkan amekla Ginah Juice utk hidang air pada tetamu2 kamu nanti, saya jamin sedap!!haha

1 balang RM50 sahaja...pilih saje kamu nak air ape, buah naga,mangga,tembikai,teh bunga,durian belanda..semua ade, pilih saje. (rm50 tak termasuk transport charges ye, kalau area pt raje takde transport charges pon)

bukan hanya untuk majlis kawen je ye, ape saje event pon boleh. Pada yg berminat bolehla contact kak Gina 012-7669406. tak pon direct jumpe beliau dekat Taman Kelisa, Parit Raja. Jangan risau, air pasti sedap,di jamin bersih,air bertapis dan di masak.

20101227

me sad

arini aku dpt 1 berita happy, interview tu la walaupon aku nervous
DAN 1 berita sedeh!!!!!
huwaaa..sedehla...tention pon ade...mungkin bukan rezeki aku...-_-




u guys...pray 4me ya....mintak2 aku berjaya dlm interview esok...insyaAllah~

n.e.r.v.o.u.s

hye canteks maness...bbrp minggu nie...aku dok intai jek blog-blog orang...bace-bace..komen-komen...sebabnye aku malas nak update blog...pikir-pikir..tak tau nak tulis ape...
best bace blog-blog nie..lagi-lagi blog-blog mereka yg sedang bertungkus lumus buat preparation nak kawen...wahhh...miss that moment...kejam celik, tak terase da dekat setaun lima bulan aku jadik isteri orang...mak orang blom lagik ea =)
owh, arini just nak share...esok..aku ada interview...
TETAPI..walau da banyak kali interview...rasa nervous tu TETAPPPPPPPP ADA....
wahhh...camane nak ilangkan ye?



esok interview, arini baru aku diberitahu....-_-