saat paling indah

20101227

me sad

arini aku dpt 1 berita happy, interview tu la walaupon aku nervous
DAN 1 berita sedeh!!!!!
huwaaa..sedehla...tention pon ade...mungkin bukan rezeki aku...-_-




u guys...pray 4me ya....mintak2 aku berjaya dlm interview esok...insyaAllah~

n.e.r.v.o.u.s

hye canteks maness...bbrp minggu nie...aku dok intai jek blog-blog orang...bace-bace..komen-komen...sebabnye aku malas nak update blog...pikir-pikir..tak tau nak tulis ape...
best bace blog-blog nie..lagi-lagi blog-blog mereka yg sedang bertungkus lumus buat preparation nak kawen...wahhh...miss that moment...kejam celik, tak terase da dekat setaun lima bulan aku jadik isteri orang...mak orang blom lagik ea =)
owh, arini just nak share...esok..aku ada interview...
TETAPI..walau da banyak kali interview...rasa nervous tu TETAPPPPPPPP ADA....
wahhh...camane nak ilangkan ye?



esok interview, arini baru aku diberitahu....-_-

20101215

limabelasdisemberduaribusepuluh

tgk tajuk....haha...sbnrnye aku tak tau nak letak tajuk ape...tp semangat nak tulis entri ni...haha...
da brp minggu ni, aku asyik dok intai2 blog org je...komen2 je...sebabnye tak tau nak post entri ape...hikhik
facebook plak...aku da jarang bukak da...lg pulak jumaat lepas aku ke butterworth..ikut rombongan penganten, baru arini aku on9 fbook... dan lg pulak, facebook dah tak sehangat dulu...cam da tak best jek..hihi

sekali bukak...nmpakla befday siape arini...arini befday seorang kawan aku...ye kawan....kawan lame...
pernah rase gembira sama2..sedih sama2... arini tergerak la jari jemari aku ni wish befday kat dia.. dan yg paling aku suka....kami da saling memaafkan...aku harap...pengakuan dia tu benar2 la ikhlas dari hati.....da btahun lame da cebisan dendam terpahat di hati masing2..mugkin arini...bertambah usia dia, terbukak hati dia utk memaafkan aku....aku faham...bukan mudah nak memaafkan seseorang, diri aku jugak....susah nak memaafkan orang....

utk dia....happy befday,aku doakan kebahagian kau..dan semoga kau panjang umur... ^_~

happy befday!!
gambar cik google punye






p/s: aku ni manusia biase....aku bukanla kejam sangat nak berdendam ngan orang sampai mati, satu hari nanti...akan terbukak jugak hati aku utk memaafkan mereka...cuma mase belom tiba utk saling bermaafan...

20101201

Hari Besar WakRon dan Syeda

Hye cantek maness, arini aku rase nak update blog...haha, tapi bukan ade kesah pape pon..update kesah org kawen..haha, boleh la kan, namanye pon update. meh tengok gambo meh....aku takde nak menaip entri panjang2...haha,tgk gambar sudah......

WakRon adalah nama glemer beliau..aku pon tak tau kenapa di panggil wakron...dr dulu aku tau nama dia sidek je, tp bila dengar kwn2 dia pangil wakron wakron...haha, aku pon kkdg terpanggil dia wakron jugak... wakron kawan sekampung suami aku, dan bila dia da kawen nie...secara tiba2...wife dia, Syeda jadi kawan aku..haha, camane ntah..takpela..biar ramai kawan, musuh siket2 aje..hahha, bole?

Diorg da nikah, kalau tak silap bulan mei/jun kot aritu...21 nov aritu baru buat majlis sandeng sblh syeda...28hb plak belah Wakron..dah-dah..meh kita tengok gambar...


gambar outdoor mase majlis nikah...


 
lelaki~lelaki...haha



 guesbook table  ^_~

 ikut mereka gi outdoor

us...!
tengs azam..=)

outdoor pic, mase majlis bertandang
crdt to: Mohd Azam

Selamat pengantin baru WakRon dan Syeda!
Pada kamu2 yang nak dapat kan khidmat azam...bole klik kat link sebelah ea...kalau tak klik Like kat sini..hehe

:::psstt waron, kalau kamu bace..aku nak tanye sikit..'da minum??' hikhikhik