saat paling indah

20100728

Banci- fasa kedua

salam semua...sihat tak??
harap-harap semua sihat2 lah ye...aku alhamdulillah sihat menjalankan tanggung jawab sebagai pembanci...hehe, ni da kira pertengahan banci lah ni...
Fasa dua ni aku dapat kawasan ladang..huahuahua, bola sebut ladang jek mesti korang boleh imagine kan,camane lah jalan2 kat ladang tuh,...ni ladang kelapa sawit,Ladang Chaah. wahhh...dia punye jalan toksah cakap lah, kalau keluar tayar berseh jek,bukan ladanglah tuh..

Dis time aku bnaseb baik lagi, dapat kawasan sama ngan kak iema (opismate i) ngan lin (yg ni,jiran i),hehe, so kawasan pedalaman mcm nih, ade gak kawan yg same tempat.

Ni pengalaman pertama aku masuk kawasan ladang,1st time masuk, samapai-sampai jek kitaorg cari breakfast,hehe..ye lah kan nak membanci rumah ke rumah, berjalan plak tu haruslah menggunakan tenaga, perut perlu di alas dulu. :)
Turun dari kereta jek,wahhhh...sunyiii jek kawasan tuh, mase aku datang tu, sabtu pagi, so, waktu orang bekerja, huh..dah macam perkampungan koboi jek rasenye..hehe.

Kat ladang chaah nie, kitaorang sempat bergambar...tapi taklah banyak pon, haha, ntah kenapa ade plak hati nak bergambar..mase fasa satu tu, satu snap pon takde..huhu, malas!tention ngan kawasan situ kawsan ca ya nun alif, dengan anjing, dengan yang takmo bukak pintu, dengan yang tak paham bahasa...huu,macam2 karenah.

dengan cik lin

kak iema dan lin
tumpang duduk depan umah orang

tengok jalannya? merah tayar kereta =)
ni cik-cik burung merak,huhu..banyak, orang india bela, sampai takot nak dekat
p/s: banyak pengalaman dapat mase membanci nie, hope dia jadi satu kenangan yang manes yang bole dikenang
^_~

20100717

Tanteknyeeee

weee, bila google2 jek terjumpa gambar2 ini..
wahhhh, sangat cantek, best nie kalau dapat cat rumah kaler ni....kan dah nak raye...hikhikhik




@_@

20100703

tudung

hye..harinie aku nak share pasal tudung..huhu..bukan ape..terjumpa website nie..cantek tudung2/shawl2 yg di jual tu...dsign cun...color2 pon cun..harge bpatutan jugak lah...

aku pon belom pernah belilah..tapi opismate dah pernah beli..aku tgk cantek je kak iema pakai..kak iema kate kainnya pon berkualiti...so mane2 mereka yg bertudung/mahu bertudung,...nak membeli belah..boleh la ke website cik ika ni.. radiusite

20100701

Banci


"kerjasama anda amatlah di perlukan"
terima kasih!!
^_~