saat paling indah

20091215

Reunion Planning

update kilat dari saye..hehehe
Kawan-kawan DIT dulu macam da sepakat jek nak buat reunion tu januari nie...tapi date tak confim lagi, ye kami semua dah sebut-sebut pasal reunion tuh da berapa kali dah...kali nie, kalau jadi alhamdulillah...tak kesah lah berapa ketul pon yang hadir, aku tetap akan teruskan..nie kate mereka 'MINI' gathering lah, sebabnye tengok yang bagi respon pon tak sampai separuh dari budak kelas dulu,
dah bincang dengan cik abang, alhamdulillah dia pon okeh je kalau tak kerja, yang best bila dia tanye 'tak nak bagi kawan ape2 ke' hihihi..
first time nak jumpe diorang nie lepas grade last year...cepatlah hari itu, sebabnye selagi tak buat, aku asyik teringat je
p/s: dlm diorang tu mungkin akan ade 'dia'...macamane la situasi pada hari itu ye, takde masalah dgn suami, sebab dah bgtau awal2 yang dia mungkin akan ada, yang mcm jadi masalah ni adalah aku..kenapa ye,ade perasaan bimbang =
dlm hati: 'ko yg slh sbb tu rase bimbang'