saat paling indah

20090930

Orang yang sebok nak berblog jugak

haihhlah nasib..nie la org yang takde pc sendirik, takde internet kat rumah, broadband pon takde...ade hati nak buat blog, last2 blog terabai, bila nak upload gambar jek, lambatnye macam ape, sampai hilang mood aku berblog bila menunggu.
sampai sekarang gambar majlis kat rumah, tak upload lagi... ntah bila,
klu lambat upload pon takpe kan -_-'

20090926

Kenangan Indah Saya Sudah Siap

ini lah kenangan indah aku, esok ,lusa , bulan depan, tahun depan, dua tahun lagi, lima tahun lagi, akan aku belek kenangan yang indah ini!!



^_^

Thanks ye abang zaini ku...
tak lupe juga buat abang Sani =)

Raya Pose!!

Raye kali nie adalah raya yang pertame bersama suami.. tahun ni raya pertama adalah di rumah mak aku yek..hehe, dari sebelum kawen memang dah bincang dah raye pertama kat rumah sape dulu. so, bila dah kawen takdela gaduh2kan nak beraya mane dulu. Dalam kes macam ni, dua-dua kena bertolak ansur. =p



Adik beradik aku pon tak ramai, kami tiga beradik aje. Tahun ni sempena menyambut suamiku yang tersayang beraya bersama, abang-abang aku pon beraya kat rumah mak aku. (kenapa rumah mak aku? sebabnya aku duduk dengan mak aku lagi lepas kawen.,tempat keje aku dekat dengan rumah, suami pulak keje jauh, seminggu sekali baru balik..isk)


Mood sekarang tengah malas nak menaip, lagipon penat beraye ke kampung tadi siang, ni pon sempat-sempatkan aje mengupload gambo, so...sila la jamu mate dengan gambo di bawah ini ye.. ;p





suami dan ibu mertuanya ;p


giliran aku pulak


keluarga abangku yang sulung



keluarga abang aku yang kedua bersama mak kami terchenta


kami (sila abaikan mata aku itu)


mohon maaf dipinta


Selamat Hari Raya !!!



* baju aku tak sedondon ngan suami? actually, itu bukan baju raya pertama aku, itu adalah baju sedondon mase majlis kahwen aku tempoh hari, pakai masa pagi raya untuk sesi bergambar..pastu nak pegi raya, aku tukarrrrr pink kalerrr..!!!

20090907

Sebulan Sudah

Macam baru semalam jek naik pelamin...

sebulan dah...





Sayang awak sangat2!!!*wink*