saat paling indah

20100131

Mini Gath



owh..hari nie...30.01.10...


ye, hari nie lah mini gathering ~reunion~ tu...


jap lagi aku nak pegi dah...aku pegi dgn awin, suami kerja, malam baru dia join...


happy ade, neves ade, haihh macam2 rase...macam2 aku pk...

20100129

Bahagia ketika melihat senyumannya

Senyuman siape??? Seseorang yang sangat special,sangat-sangatlah.haha
Yelah, kalau aku, aku bahagia tgk senyumannya...tgk kegembiraannya...aku rase semua orang pon same kot.
Siape...siape...


Haaaa..ini beliau...kalau aku, ye mak aku lah...emak kesayangannnn

 
gambar sebelah tu mase zaman muda2 bersama arwah abah

 
25hb aritu befday beliau, aku macam biaselah..befday mak mesti celebrate walaupon kecil2an...

Ade befday..mesti ade cake...hehe, mulanye aku nak order cake edible image...tapi, ade problem cket kat edible image tu...nak post,..pejabat post tutop sbb mangkatnya sultan johor...dah order, kate kak alice,lambat smpai...takpe-takpe..
tp macam  tak best je celebrated lambat2 kan...hihi, so aku order lagi cupcake...dgn kak alice jugak...

hihi..ni lah cupcake nye, so kita makan yang ni dulu, cake nye lambat cket

taraaa...nie la cake itu....sayang nak makan, sbb ade gambr mak

di bahagian tepinya pulak, ade gambar anak,menantu dan cucu2 mak,

happy befday mak sayanggg

owh, gmbr kami kemek, tp kene potong siket aje, pastu amek gmbr tu n gmbr mak boh dlm peti ais, baru potong then makan...

sayanggg emak!!!
muahhhss
^_~


*****Takziah atas kemangkatan DYMM Sultan Johor, Tuanku Sultan Iskandar Al Haj Ibni Almarhum Sultan Ismail