saat paling indah

20090616

Goodie Bag..Paper Bag

Aku perlukan goodie baggg!!!! sedang mencari2 yang mana sesuai, tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil... tapi, aku nak material kotak, tak nak kain. Kalau goodie bag tuh sedondon dengan kad kahwin, mesti cantikkan...macam kat bawah ni...



V-shape box (gambar blur..heee)

Tapi entahla ye...bila google nampak semua cantik, itu nak ini nak,kan?? aku nak cari yang kene la dengan budget aku. Cantik tapi mahal, macam tak mampu aje. Kalau cantik dan harga pon berpatutan...bagus sangat lah tu..


tengok! cantikkan..colourfull


turqoise brownish..kalau aku pilih ni, reben tu akan mengikut kaler tema aku



ni, bentuk cam biase...bertali..

* gambar2 diatas adalah sumber dari encik google


macam ni pon ok! simple!


Yang kat atas ni ada dalam meenzcreation. Ada jugak design lain, yang boleh letak gambar pengantin pon ada. tapi, aku memilih untuk tidak meletakkan gambar aku. Dua sebab kenapa taknak gambar tertempel atas goodie bag: 1. Aku malu. 2. Tak nak muka aku di buang di tong sampah(hehe, tak semua orang akan simpan bag tu kan).

Betul tak??

20090613

Box yang sgt tomel!

09Saya mahu ini!!!

tux and gown

Sangat tomellll~bole letak candy atau telor pon bole rasenye...
google2 dapat dari sini!!

20090610

PURPLE + PINK + red siket

hehe, kenape ade red siket ek..haha..aku ingat nak combination 3 color nie..tapi minimakan red color..boleh? aku google gambar2 kat bawah nie..cantek sangat,,,best kalau dapat camnie... huhhhh...
tapi..kak umi cakap tak cantek kalau combine 3 color...ye ke..tapi aku nak macam nie...

purple, pink, merah siket..tapi kat dlm gambar nie ade peach,aku takmo peach..hihi

tapi..kalau purple pink jek pon cun kan..huwaaa


=)

rambang mata bila google benda2 majlis kawen nih,..huuuhhhhh

20090603

vip doorgift

terjumpa ini mase singgah blog2 org...cute jugak...boleh jadikan doorgift ni mase wedd nnt...
tapi, kalau utk semua tetamu mcm tak mampu jek..hihi, kalau utk VIP je boleh kot...pd aku nak kelainan boleh la dapat kan Tetris Glass nie,





so, pada mereka yg beminat nak tempah boleh la ke website KUGEEKU
selain dari Tetris glass byk lagi produk lain
selamat menjamu mata!hihi

Bertunang

Bertunang? aku bertunang? oh, tidak...entri ni aku post saje nak bg imbas zaman mase tunang dulu...bunyi mcm da berzaman kan..hahaha..14 Oktober 2007..so, almost 2 years... knape aku publish? sbbnye mase taun 2007, aku takde blog lagi...hahaha...walaupon aku dlm course IT..apelakan budak It pon takde blog...jgn kate blog, friendster pon aku takde..sedangkan kawan2 sekelas tgh aktif bfriendster mase tuh..aku? mungkin dsbbkan kt umah sewa takde line internet dan rase malas melanda ke cyber cafe..tak mcm diowg...

okla..aku nak upload pic cket...cketttt...aje..okehhh

okeh...sila la menjamu mata2 kamu ye dgn gambar aku yg tak seberapa...mjlis ni kecil2an shj..hanya menjemput saudara mara...dr sane 7 dulang dan pihak aku membalas 9 dulanggg!! Misi mencari brg tersebut kami cari mase bulan puase...knape?? sbb tunang adalah hari raya kedua..

kate 7 dulang nape 6??hahaha...ntah mane gambo telekung..maaf tak dapat dikesan


dari aku untuk dia :)

Mase malam tu mak dan ayah dia tak datang, yang datang hanye saudara mara dan adik beradik, sesetengah orang tua...kalau majlis tu mereka hantar wakil, mereka tak datang..

So, future SIL yang sarung cincin...

Alhamdulillah...Saya sudah menjadi tunangan dia

Encik Tunang tak datang malam tu, katanye malu...kalau umah jauh macam aku kat Johor dia kat Kelantan ke..mungkin datang kot..ni jarak umah kami 15 minit da sampai.

Ok. sampai disini sahaja kisah saye mase tunang (dolu dolu, hahaha)

P/s: Maaf jika kualiti gambar kurang memuaskan






20090601

For My Wedding...Cake or Cupcakes?

Cake ke cupcakes? hahaha..pening2..bila google..rambang mata..semua nak.. nak cam tu nak camni...skg klu ade duit, ckp aje, semua ade..juz order.. skg kek kawen bukan cam dlu..tp aku tak nafikan,masih ade lagi kek semata2..skg macam2 ade..

see....cantik tak? source here


flowers again? source here

semua cantik kan? tp..yg kat bwh ni tetap yg diimpi2kan...


tadaaaaaa....!!!!!!!

3 tiers wedding cupcakes and cake!!!

dapat dari sini

Tak kirala bape tiers pon..haha, asalkan combine cake n cupcakes...tp mane nak dapat? baker2 yg bole buat cupcake?..manela ade kat area aku...takpe2 selagi ade mase...kite google lagi!!! mane r tau ade baker yg dekat, senang...