saat paling indah

20090531

Engaged >> Married

hye peeps! ^_~

arini dah end of may, wahhhhh..lagi 2bulan lebeh jek nak dekat hari indah itu, indah lah..nak kawen kan..ofkosh la indah..bahagia..memang,insyaAllah..
tapi, aku nie dah kira last minute plan, encek tunang pon satu, nak kawen bulan 8 tapi bagitau bulan 5, rasenye bulan5..ahh,yang pasti ianya sudah di kira last minute
haihh..tu yang terus menjajar carik date nak gi kursus,dari lepas tunang nak pegi, nak pegi,,dari minggu ke minggu,tak pegi-pegi jugak.

owh! lagi dua bulan je lah, dah2..aku takmo taip panjang2,haha..kene mulakan preparation dari sekarang! meh encek google, temankan saye ushar2 barang2 majlis kawen! ^_~

sunggoh excited!

mood: penganten...hikhikhik

20090529

bridal

wahhh..lagi berapa bulan jek nie...naseb aku jumpe bridal yg pd aku..okeh la,,,harga pon cun-cun jek ngan budget kami....aku mls dah nak carik...sebabnye..dah suntuk sangat dah,
aku survey dlm 4 bridal aje..last2..yang 1st bridal aku masuk yg aku pilih....UMIZIE Bridal...dekat jek dkt parit yaani...aku tgk baju2 kak umi macam ok..dan kak umi plak nak buatkan pelamin mcm yang aku nak kan...dan kebetulan, ade baju baru..pastu kaler same mcm yg aku plan...silver grey!.hihi..tu yang best,,tak yah tambah duet..kalau tak nak kan dsign baju baru..kene tambah dlm RM200++ kot

silver grey lbh kurang mcm kat ats ni..tp lg gelap cket kot
ni cth color jek bukan cth baju...kalau pakai gini tbeliak mata mertua..

pakai silver grey..background pelamin combination color purple+pink+red, boleh kan...
-_-'

20090527

Kursus Kahwin

Alhamdulillah..akhirnya dapat gak aku meluangkan mase bersame encik tunang aku g kursus kawen...aku ngan dia bukannye plan pon nak g., byk kali plan tp asik tak jadi aje..kali ni..bile tau aje weekend free..trus kol owg yg uruskn kursus kawen tu,kitaowg tak direct ngn pej agama..hehe,ntah knape, kursus under peladang..oh ye sebabnye..sblm2 ni ramai kwn2 encik tunang amek kursus kawen kat situ..tgk sijil2nya diiktiraf dan ramai yg da kawen...kitaowg pon tak pk pjg trus book tempat...sib baik ade kosong lagi...



editing: kemas2 folder jumpe gambar ini.. =)


dua hari, kami dapat ini =)

20090526

With Love

slm to all..hye..this is my 1st entry..
mperkenalkannnnn..my bloggg..heee..WITH LOVE..
dbuat dengan penuh kasih syg...cewah..
harap apa yg dpatri dlm page ni akan jd kenangan 1 mase nnt...




credit to mr.google