saat paling indah

20090729

Baju Nikah

baru siap, nasib baik siap,

nie baju yang akan aku pakai pada 070809

kain takla mahal mane, jahit pon bukanlah di butik,

walau apepon, saye sangat suka!

teruja sebab ini lah baju nikah pertama saye!


woott wwooot~


^_^

20090726

Pre-Wedding

salam semua!!

tgk tajuk pon da tau kan...hehe,nak share gmbr2 mase buat pre-wedd photoshoot aritu.
sejak ternampak gambar2 pre-wedd yg cantek2, sejak tu la berangan2 nak buat jugak sebelum kawen, walaupon sedar diri nie tak pandai pose.
kat bawah nie, aku tempel bbrp gambar..kalau suka, teruskan tgk, kalau tak suka,just close...ok.





semua gambar ni adelah hasil tembakan dari Mohd Azam

thanks ye encek Azam..

^_~
















20090722

Cantik kan?

Mesti berseri meja makan tetamu mase majlis kahwin aku bila mereka di bawah ni duduk kat tengah-tengah meja tu kan???


kombinasi warna yang menawan hati beta ;p
sesuai untuk resepsi di malam hari
red roses
p/s: sempat ke aku nak prepare seperti diatas ni, aku takut tak sempat...dan takut terlupa...heeee

20090721

Berdua

credit to Azam