saat paling indah

20100302

Selepas dari itu

Lepas balik dari reunion aritu, mood aku cam biase jek,tapi happy lah..sebabnye dapat jumpe kawan-kawan kelas dulu..

Aku happy, dan aku rase luaran aku pon nampak happy kan..yang laen pon happy je...tapi ade sorang kawan aku tu, aku macam tak nampak kehappy'an beliau...


Eh, tapi...jangan plak ade yang cakap...'dia happy sebab dia yang salah'
'sape yg paham,pahamlah ye, tak paham aku pon tak tau camane nak pahamkan...
Aku rase ramai yang perasan, ke aku dan sahabat ni je yang perasan, sebabnye sahabat aku ni bole plak post dlm blog dia, dlm tu walau berkias, aku tau dan kenal sape yang sahabat ni maksudkan...tapi aku agak terkejut jugakla bila membace nya, sunggoh aku tak sangka


p/s: kenapa beliau tak menunjukkan kehappyan beliau sebab kat situ kan ade yang dia puja, aku pon tak pasti, ape hubungan mereka

hati berdetik: aku senyum jika mereka bersama